top of page

Psykoterapi & Selvudvikling

Medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter, FaDP

215A2964_edited.jpg

 Om Susanne Amsinck
 
Jeg brænder for at hjælpe mine
 klienter til at nå deres 
drømme & mål

Jeg brænder for at hjælpe mine klienter til at nå deres mål, deres drømme og udfolde deres fulde potentiale. At hjælpe mine klienter til at skabe et liv fyldt med livsglæde, mening, indre ro og balance, motiverer mig dybt.

Jeg har arbejdet med mennesker i mere end 20 år som personaleleder, coach og mentor indenfor forskningsverdenen og NGO sektoren.
 
Det har altid været dybt berigende og meningsfuldt for mig at lede, støtte og guide mine medarbejdere og studerende på deres vej i livet. Derfor faldt det mig også naturligt at videreudvikle mine kompetencer med en psykoterapeut uddannelse ved Tobiasskolen.

SLA Portræt 2015.jpg

Midtvejs i livet med erfaringer i rygsækken

Jeg er 54 år og har tre voksne børn i alderen 19-29 år og har levet i et fast parfold i mere end 30 år.

På den personlige front har jeg oplevet flere dødsfald i nærfamilie og vennekreds, og mærket den tunge sorg og tomrum, som følger med tab.

Jeg har haft kritisk sygdom tæt inde på livet og oplevet den angst og frygt, som sniger sig ind under huden både under og efter forløbet.

Jeg har mærket effekten af et hårdt psykisk arbejdsmiljø, et hårdt arbejdspres og stress på egen krop, og den opslidende søvnløshed, mismod, og endeløse myldertanker, som følger i kølvandet heraf.

Biolog & Coach med stærk passion for liv 

Jeg har en Ph.d. grad i biologi og en lang forsknings- og ledelseskarriere bag mig. Derudover er jeg certificeret professionel coach med speciale i stress ved Axept.

Jeg elsker dyr og har haft hunde det meste af mit liv, og i mine yngre år, heste. Jeg bliver altid fyldt med en ubeskrivelige stor livsglæde, positiv energi og inspiration, når jeg er sammen med dyr, og når jeg færdes i naturen med andre mennesker.

Lild strand 1.jpg

Psykoterapien blev et nyt startskud for mig. Den har skabt en kraftfuld bro mellem mit ubevidste og bevidste sind - mine tanker, følelser og adfærdsmønstre. Og den har givet mig konkrete værktøjer til at komme positivt og styrket videre på min rejse gennem livet.”

 - Susanne Amsinck -

Sus med skelet.jpg

Løbende videreudvikling af kompentancer

Jeg er pt 4. års psykoterapeut studerende ved Tobiasskolen. Som del af min fire årige psykoterapeut uddannelse er jeg forpligtet til løbende at modtage:

  • undervisning - 872 timer

  • færdighedstræning - 300 timer 

  • supervision - 100 timer

  • egen terapi - 100 timer

  • egen klienterfaring - 100 timer

  • special kursus i neuropatologi og psykosomatik - 100 timer.  

 

Jeg har siden forår 2022 haft privat praksis i Aarhus. Som praktiserende terapeut har jeg over 250 timers klient erfaring. 

 

Jeg har gennemført over 1000 timers undervisning, færdighedstræning, egen terapi og supervision. Derudover har jeg gennemført og bestået eksamen i Sygdomslære /Patologi ved Karsten Munch Instituttet i efteråret 2021, og i efteråret 2022 bestod jeg min 3. årseksamen ved Tobiasskolen med fokus på terapeutisk sorgbearbejdelse,  langvarig stress og nervesystemets evolutionære udvikling, funktion og opbygning. 

 

Jeg bliver færdiguddannet som Sprituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut ved Tobiasskolen til oktober 2023.

Mere end 25 års erfaring med arbejde med mennesker

Foreningen af Danske Psykoterapeuter

FADP logo.jpeg

Jeg er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter, FaDP.

 

FaDP er den eneste brancheforening, som er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at registrere psykoterapeuter i Danmark.

 

Som Psyk. Stud. FaDP er jeg forpligtet til at overholde FaDP´s etiske retningslinjer, samt løbende modtage supervision og egenterapi, som skal indgå i ét sammenhængende uddannelsesforløb på min. 4 år.

Book et møde

Første samtale uforpligtende & til reduceret pris

bottom of page